Enkleste veien til et nytt tak

Å legge nytt tak kan oppleves som et stort prosjekt, men det behøver ikke være komplisert. Hos oss finner du alt du behøver for et komplett tak; takstein, spesialstein, undertak, tetting, taksikkerhet, innfesting og ventilasjon. Vi gir deg dessuten mulighet til å få taksteinene løftet direkte på taket ditt. Dette gjør takleggingen sikrere og mer ergonomisk, samtidig som du sparer tid og penger.

Enklesta veien til et nytt tak

Vi bistår også med inspirasjon, kunnskap og et stort nettverk av takleggere som har spesialisert seg på å legge tak fra Monier.
Ønsker du en takbefaring med tilbud på et nytt tak fra en av våre takpartnere? Bestill takbefaring her. Ønsker du å legge taket selv, går det også bra, da våre takstein er konstruerte for å gjøre takleggingen så enkel som mulig. Vi har dessuten detaljerte leggeanvisninger som beskriver hvordan våre tak skal legges på riktig måte. Våre tegl- og betongtakstein gir foruten en eksklusiv og vakker fasade, et tak som holder. Bedre enn noe annet faktisk. Takstein av tegl og betong er de originale takmaterialene som holder best og lengst. Du kan kjenne deg trygg på at ditt tak fra Monier holder i lang tid!

Finn din nærmeste Monier-forhandler her.