Nytt på takfronten

MONIER  LANSERT PÅ FACEBOOK

Vi har nå opprettet ofisielle Facebooksider, hvor vi legger ut aktuelle tema, nyheter og inspirasjonsbilder. Vårt mål er at dette skal bli et aktivt forum hvor vi kan diskutere alle former for takspørsmål; enten det gjelder produkter eller metoder. Vi vil invitere alle til å klikke på “liker” og på den måten kunne følge med på dagsaktuelle taksaker.

Besøk Monier på Facebook her.

YOU TUBE

Monier har laget en rekke videoer som er lagt ut på You Tube. Filmene vil også bli tilgjengelige fra våre hjemmesider. Filmene er laget som et ledd i Moniers mål om å forenkle tilgangen på informasjon og gjøre takskifteprosessen enklere – både for forhandlere, takleggere og huseiere.

Følgende filmer er foreløpig tilgjengelige:

•       Figaroll Plus
•       Wakaflex
•       Divoroll Top RU
•       Betong
•       Tegl
•       Nova

En film om renovering vil også bli publisert I løpet av få dager.

Klikk her for å se Moniers filmer på You Tube

VELG TAK 2012

Moniers produktbrosjyre, Velg Tak, med komplett oversikt over Moniers produkter og løsninger skal nå være sendt ut til forhandlere og samarbeidspartnere. Brosjyren viser hele Moniers taksteinssortiment med teknisk informasjon og inspirasjonsbilder. I tillegg finnes en komplett tilbehørsliste bakerst i katalogen. Katalogen er et nyttig verktøy både for deg som forhandler eller taklegger, og ikke minst for huseiere som vurderer å skifte taket.

Ønsker du flere brosjyrer? Kontakt din selger i Monier, eller send oss en forespørsel på tak@monier.com

Brosjyren kan også lastes ned her.

LES MER FRA TAKET I FOKUS NR. 1