Figaroll Plus

FIGAROLL PLUS – MED NYTT VENTILASJONSSYSTEM

Nye Figaroll PLUS mønebånd er enda mer stabilt og formbart en forgjengeren, Figaroll

Figaroll PLUS er en videreutvikling av det populære Figaroll mønebånd, som utmerker seg ved en stor formstabilitet og en fantastisk klebeevne. Vi har forsterket disse unike egenskapene ytterligere med det avanserte Figaroll PLUS, hvor strekkmetallet er erstattet av innfarget og plissert aluminium. Det er enda mer plastisk og formbart og får enkelt og hurtig mønebåndet til å smyge seg langs taksteinene.

Figaroll PLUS er som sin forgjenger utrolig enkel å arbeide med. Her kreves ingen former for spesialverktøy. Det nyutviklede ventilasjonssystemet består av flere gjennomgående kanaler utformet i det spesielle, sterke og UV-stabiliserede polypropylenfilt. Dette sikrer en optimal ventilasjon, hvor kondens effektivt ledes bort, mens snø og slagregn forhindres fra å trenge inn i konstruksjonen.

For å oppnå det beste resultatet er det viktig at taksteinens overflate er ren og tørr før arbeidet med Figaroll PLUS påbegynnes. Figaroll PLUS  leveres i ruller á 5 meter, og anvendes til inndekning av møne og valm.