Taket i fokus nr. 2 2011

Kom mai du skjønne milde!

Etter en lang og kald vinter, men med meget hyggelig salg, så kom april som en liten nedtur. Det virker som om Påske og kjempevær ble prioritert framfor arbeid på tak. Så har salget i mai startet meget bra, og vi gjennomfører takdager og takaktiviteter til den store gullmedaljen. Mange av oss fått en forsmak på SOMMEREN, det har vært opimale forhold for taklegging mange steder i landet. Tradisjonelt så eksploderer tak-aktiviteter i etterkant av nasjonaldagen, og i år vil det sannsynligvis ta av som aldri før.

Derfor er det er trygt å vite at det er mange takeksperter der ute, som har vært igjennom opplæringen i vinter/vår. De er flere og står bedre rustet enn noen gang tidligere, til å ta imot huseiere som er på jakt etter et nytt orginalt taksteinstak.

Vi i MONIER gleder oss til, sammen med dere, å hjelpe huseiere til å få seg et nytt, sikkert og trygt taksteinstak i Tegl eller Betong!

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi vår nye web-side med nytt design og ny struktur, vi har lansert takkalkulator for huseiere og ikke minst lansert et helt nytt web-område for huseieren – Altomtak.no 

Med ønske om en riktig fin forsommer,

MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

Les mer fra Taket i Fokus nr. 2