Ny produktbrosjyre og prisliste

MONIER sender i disse dager ut ny produktbrosjyre og prisliste til alle våre forhandlere.

Vår produktbrosjyre Velg Tak, inneholder en komplett oversikt over alle MONIERs produkter og hva MONIER kan tilby sine kunder. Det er et fint verktøy å bruke i butikken, både for å vise frem til sine kunder, eller som oppslagsverk for butikkansatte. Her står også teknisk informasjon om vår takstein og råd og veiledning for bruken av Moniers produkter.

Katalogen er bygget opp slik at topproduktene, som Turmalin og KDN står lengst frem i katalogen, så følger vårt videre sortiment av tegltakstein og betongtakstein utover i katalogen.

Lengre bak finner man en komplett tilbehørsliste til alle MONIERs takstein.

Vi i MONIER er opptatt av at tak er mer enn bare takstein – dette belyser vi viktigheten av i produktkatalogen. Vi har tilbehør som har gjennomgått grundige tester, som er utformet for å gi beste funksjon og pålitelighet. Moniers takpakker oppfyller de krav og anbefalinger som byggnormer og forsikringsvilkår stiller.

Dersom du ønsker flere kataloger, ta kontakt med din selger i Monier, eller kontakt oss på tak@monier.com. Du finner også katalogen elektronisk her.

Prisliste gjeldende fra 1. april 2011.

I år som i fjor sender vi kun ut ett trykket eksemplar av prislisten til våre kunder. Dere kan også få prislisten elektronisk ved å kontakte oss på tak@monier.com. Dersom du trenger flere eksemplarer av den trykte prislisten, kontakt din selger i MONIER.

Fraktinformasjon og soneoversikt kan lastes ned her. For spørsmål hva som er sortiment lokalt, kontakt din selger i MONIER.

Nye varer i prislisten 2011:Følgende varer går ut av sortiment:
ValmklipsUniv. Ventilasjonshette 20-45° Standard
MønebrakettUniv. Ventilasjonshette 20-45° Premium
Univ. Ventilasjonshette i stål, 22-29°Univ. Kombihette 20-45° Premium
Univ. Ventilasjonshette i stål, 30-37°Univ. Soilutlufting Standard
Univ. Ventilasjonshette i stål, 39-45°Univ. Pipeinnkledning 20-45° Premium 1500
Univ. VentilasjonshetteUniv. Pipeinnkledning 20-45° Premium 2500
Figraoll Plus
Zanda Minster i ny overflate og farger

Ny produktbrosjyre og prisliste  Ny Ventilasjonshette og Gjennomføringsmansjett  

Ny selger i Monier  King of Roofs

Les mer fra Taket i Fokus nr. 1