King of Roofs

Kongen av tak kommer fra Hønefoss!

Hvert år arrangerer MONIER en takleggerkonkurranse for alle medlemmer av MONIERs Partner Club. Partner Club er et samarbeid mellom MONIER og utførende takleggere, skapt for å gjøre kvalitetsmessige takrenoveringer mer tilgjengelig for huseiere som trenger et nytt tak. Vareleveransene til våre takpartnere gjøres gjennom våre allerede etablerte forhandlere.

Å legge tak er et håndverk som krever både nøyaktighet og kunnskap. For å delta sender takleggeren inn bilder og beskrivelse av prosessen av sitt beste prosjekt.

En jury bestående av personer med kunnskap innenfor arkitektur og taklegging vil vurdere takene og kåre "King of Roofs" utfra følgende kriterier:

  • Estetisk utseende og tekniske løsninger
  • Bruk av tilbehør og spesialstein
  • Profesjonelt håndverk
  • Bruk av MONIERs takprodukter

<//span>

Daglig leder i Profil-Montering, Ørjan Berg, mottar prisen for beste takleggerfirma 2011.

Vinner av ”King of Roofs” 2011 ble selskapet Profil-Montering AS, beliggende sentralt i Hønefoss. Profil-Montering har over 25 års erfaring fra byggebransjen og omsetter for ca. 15 millioner kroner pr. år. De sysselsetter pr. i dag 13 ansatte fordelt på 12 årsverk.

Vinnerbidraget er en takomlegging fra shingel/ sementstein til KDN Engobert Mørk Flammet.
Arbeidet inkluderte demontering, frakt og montering. Arbeidstiden var 4 uker – fra stillasmontering startet til blikkenslager var ferdig og stillaser ble demontert.

I tillegg til KDN tegltakstein ble det benyttet Veltitech undertak, stormklips, snøfangere, stigetrinn, beslag i alle overganger, pipebeslag og komplette renner-nedløp.

Som bildene viser kan vi virkelig se hvor mye taket har å si for totalintrykket på huset.

Slik så taket ut før renoveringen - med shingel og cement-stein.
Det nye taket i all sin prakt med KDN Mørk Flammet tegltakstein

Les mer fra Taket i Fokus nr. 1