Moniers takturné er avsluttet

Vellykket takturné

25. mai gikk startskuddet for MONIERs takturné som gikk på kryss og tvers i Norges land.
Vi reiste rundt med et 200 kvm stort telt, fylt med informasjon, nyheter og historikk om tak. Vi serverte pølser, saft og kaffe og hadde Nintendo for barna.

I tillegg hadde vi frokost- og lunsjseminarer for de som arbeider med tak til daglig. Fokus var fremtidens tak – lavere energiforbruk, miljøfokus, nyheter fra MONIER med hovedvekt på Auranox, MONIERs takstein som renser luften.

Første besøkssted var Metro-senteret på Skårer i Oslo. I tillegg til kvalifisert personell fra MONIER, deltok også 3 av våre samarbeidspartnere fra MONIER Partner Club. Alle stod klare til å hjelpe de besøkende med spørsmål om tak. Besøket på Skårer resulterte i 15 leads for våre takpartnere. Vi gleder oss til å følge med på hva disse resulterte i.

Stor interesse i vest

Videre gikk turen til følgende steder; Hamar, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Fredrikstad, Tønsberg og Drammen. Turnebesøket i Bergen og Ålesund ble en knallsuksess med hele 50 leads tilsammen. Partner Club-medlemmene som deltok i teltet var storfornøyd med mange nye oppdrag.

Totalt resulterte turnéen i 130 leads og nesten 200 personer som deltok på de tekniske seminarene. Vi føler at vi har lykkes med å skape oppmerksomhet rundt tak, og blitt lagt merke til rundt om i det ganske land. Dette vil komme alle våre samarbeidspartnere til gode.

Og vinneren er..

Vi hadde en konkurranse gjennom turneén hvor man kunne vinne takprodukter fra MONIER til en verdi av NOK 50 000,- Det var 4 enkle spørsmål som man kunne finne svaret på blant informasjonen inne i teltet. I tillegg skulle man gi en begrunnelse på hvorfor man ønsket et nytt tak. Den heldige vinneren ble Inger Langeland fra Ågotnes. Vi gratulerer så mye!

Vi takker alle som har bidratt til at takturnéen ble en suksess!

Les mer fra Taket i Fokus nr. 4