kONKURRANSEN - VINN EN ZANDA TAKPAKKE!

Vinneren kan kan velge valgfrie Monier takprodukter, samt  montering, til en samlet verdi av maksimalt 100 000,-. Summen kan fordeles mellom produkter og arbeidskostnader, dog arbeidskostnader kan ikke overstige kr. 50 000,- . Vinneren utpekes av representanter fra Monier. Juryens beslutning er endelig. Premien kan ikke tas ut i kontanter. Premien må oppgis på vinners selvangivelse. Monier-ansatte kan ikke delta i konkurransen

Vinneren av en Zanda Takpakke 2009

Vi har nå kåret vinneren av vår konkurranse, "VINN EN ZANDA TAKPAKKE" og den heldige vinneren er Stig Halvorsrød fra Borgenhaugen. Hans begrunnelse for at akkurat han skulle vinne var: Har kjøpt en blivende perle av et lite hus på en utrolig vakker naturtomt med masse trær og blomster inntill en park i Sarpsborg.  Huset har stygge, gamle, takplater som tidvis lekker, jeg har allerede brukt for mye penger, bør jeg si mer :)

Vi i MONIER er helt sikre på at dette huset vil få et nytt og flott utseende med våre takprodukter. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

GRATULERER!

Stig Halvorsrød har valgt å legge Zanda Rustikk Antikk på sin blivende perle. Vi kommer tilbake med bilder av det ferdige taket i et senere nyhetsbrev fra MONIER.

 Les mer om våre produkter.

Zanda Rustikk Antikk stein som vinneren har valgt til sitt hus